Gasoltub

Köp eller hyr gasoltub

Köp eller hyr gasoltub

Gasol är oumbärligt för många företag inom ett antal olika branscher. Gasol är en bra och pålitlig värmekälla som kan användas i stort sett överallt. Hanteringen är enkel. Antingen köper du din gasolflaska eller dina gasolflaskor själv och betalar då för fyllning enbart då du byter flaska. Önskar du använda gasol bara under en kortare period kan det vara en smartare idé att hyra flaskorna. Då kan du när du förbrukat gasolen bara be leverantören att hämta flaskorna efter användningen. Du som redan använder gasol i din verksamhet vet hur effektivt och enkelt arbetet blir.

 

Var kan jag använda gasol?

I vilken bransch finns ditt företag? Gasol används på otroligt många platser och i olika sammanhang. Inom byggbranschen används gasol främst för olika typer av uppvärmning. Vintertid skulle det knappast fungera med exempelvis gatuarbeten om inte marken kunde tinas med gasol. När det gäller truckar är M16 alternativet för dig. Denna flaska som kallas truckgasol ska till skillnad från annan gasol användas med flaskan horisontell.

Ett annat användningsområde är restaurang och storkök. Gasol ger en helt annan och enklare matlagning. Många restauranger förlänger också utesäsongen genom att använda terrassvärmare – som också drivs med gasol!

 

 

Hitta en bra leverantör

Om du regelbundet använder gasol och behöver den för att din verksamhet ska fungera behöver du också hitta en kompetent och pålitlig leverantör. Många branscher är känsliga för avbrott i leveranserna, och det kan snabbt uppstå lägen där verksamheten får svåra störningar utan din gasolleverans. Att undvika dyra panikleveranser är viktigt, och med rätt leverantör ökar du dina chanser. En leverantör med kompetens och erfarenhet hittar du enkelt hos primagaz.se.

För smidiga och säkra leveranser av dina gasolflaskor behöver du välja en leverantör med en bra täckning. För kvalitetsprodukter som fyllts korrekt och där gasolflaskorna genomgår lagstadgade kontroller likaså. Gassäkerhet är lika viktigt som leveranssäkerhet.