bygglov

Projekten som håller oss på säkert avstånd

Projekten som håller oss på säkert avstånd

De senaste månaderna har verkligen varit ett maratonlopp. Att hela världen har varit, och fortfarande är, hårt ansatt av den pågående pandemin har verkligen satt många saker på prov.
Har vi disciplin nog för att fortsätta hålla avstånd till varandra och inte resa i onödan?

Hemligheten är att se till att man har saker att göra på hemmaplan. Projekt, stora som små, gör att vi håller oss stimulerade och utmanade. Det kan handla om allt från att läsa tre böcker i sommar till att läsa på vad som gäller kring bygglov när man ska pyssla därhemma med huset.
Just huset är ett projekt som aldrig tar slut. Det är alla husägare bekanta med. Det finns alltid något som går att åtgärda eller byggas om/till. Det gäller helt enkelt bara att se till att man nöjer sig någonstans så att man även har tid att leva i huset. 

Säkerligen är det många av oss under denna tid som har börjat fundera lite djupare på livet och vad vi vill få ut av det. Lever vi verkligen som vi vill eller har vi fastnat i någon form av bekvämlighet?
Eller har vi till och med kanske fastnat i obekvämlighet? Det är lätt att vänja sig vid saker som de är, fastän vi vill att det ska vara på något annat sätt.

Har man människor kring sig som man verkligen litar på så kan man alltid prata med dem i förtroende. Att våga visa sig sårbar bygger trots allt förtroende och gör att vi själva en dag förhoppningsvis kan återgälda det förtroendet.
Varför inte bjuda in kompisarna för att hjälpa till med att måla om huset och samtidigt passa på att tala ut om saker som vi länge har gått omkring och tänkt på. Kombinationen av fokuserat arbete öppnar trots allt upp för fina samtal i sommarvärmen.
Kyl sedan ned tankarna med något kallt och bubbligt så är dagen komplett.