brandgenomföringar

Ska ni fixa brandgenomföringar? 

Ska ni fixa brandgenomföringar? 

advertorial

Det är många saker att tänka på när man blir husägare. En av de viktiga sakerna är att kolla upp så det finns ett brandskydd. Ett brandskydd bör man ha i varenda hem. Trots att man har brandlarm, så räcker det inte alltid till. 

Med ett bra brandskydd får du ett säkrare hem och skulle något hända får du mer tid på dig att ta dig ut. Det är så pass viktiga saker att det kan handla om ditt liv. Så det är inte värt att snåla eller vänta med det. 

Alla har nog suttit hemma i soffan och blivit förtvivlade över det som händer i landet. En stor brand som härjar i villan, eller på gården, eller varför inte lägenheterna. Det är så tragiskt och man fruktar så att en dag kan det vara en själv. Ja, det kan alltid hända. Men genom ett bra brandskydd så är chanserna mycket större att klara sig och att ni tar er ut helskinnade och kanske även kan rädda byggnaden. 

image

Hur ofta behöver man förnya det?

Om man redan har ett brandskydd kanske man inte så ofta tänker på det, vilket man inte heller behöver. Så länge man fortsätter vara försiktiga och inte ta några onödiga risker, som att lämna tända ljus igång. Men ska man däremot in och pilla i väggen, kanske för att dra nya sladdar, då behöver man se över brandskyddet och eventuellt lägga om delar av det. 

En annan sak är ju det här med brandgenomföringar. För att ha en trygg övergång från rum till rum så behöver man ha brandgenomföringar. De ser till att även sladdar och liknande är isolerade igenom rummet. Så se till att allt är säkert i ert hem. Låt ert hem vara ett av de trygga hemmen där ni kan sova gott om nätterna.