spa

Spahotell för kropp och själ

Spahotell för kropp och själ

Varför har det blivit så populärt med alla dessa spahotell? Om du ställer den frågan så har du troligen inte besökt något. Eller så har du besökt ett hotell som endast har en bastu och en relax som sitt spa. Men när man talar om spahotell, då talar man om något helt annat. En upplevelse som mjukar upp och ger ny energi till såväl kropp som själ. Lite som en service av bilen eller en vårrengöring av hemmet.

Det händer något med en människa som är på ett spahotell. Plötsligt försvinner all stress och alla bekymmer, och du glider sakta runt bland pooler och bastu i en skön badrock som om du aldrig gjort annat. Kurrar det i magen så finns det alltid något nyttigt och gott att döva kurrandet med. Och det finns även något gott att dricka om det är vad du önskar. Allt varvat med varma bad och vila i en relaxstol.  

 

 

Skölja bort stress och dålig energi

Lugnet och harmonin i ett spa är svårt att efterlikna på något annat sätt. Här är du långt borta från datorer och telefoner. Men nära dig själv och den du valt att ta med dig. Stimmet och stojet som sker på vanliga badhus är inte tillåtna här, utan här ska det vara tysta samtal och ett sakta lunk. Något som tillsammans med värmen och fukten skapar ett mer eller mindre meditativt tillstånd hos alla som är på plats.

Vill du passa på att massera bort en sträckning eller värk i musklerna så har du kommit till rätt plats. Och kanske väljer du någon lite mer udda behandling, om du inte satsar på en ansiktsbehandling, fotbehandling eller manikyr. För det är precis detta som är det härliga med ett spa. Du väljer själv hur du vill lägga upp din dag och din egen vistelse.