Akuttandvård odenplan

Tandläkare på Odenplan med lång erfarenhet av akuttandvård

Tandläkare på Odenplan med lång erfarenhet av akuttandvård

Tandvärk är något som kan ha en väldigt negativ inverkan på livskvaliteten. Ilande smärta i tänderna kan göra det svårt att äta och dricka, speciellt sådant som är varmt eller kallt. Det tar bort njutningen av maten och drycken samt är såklart väldigt obehagligt. Tandvärk kan även komma i form av molande smärta som kan avta för att sedan intensifieras igen. Det är en väldigt utmattande smärta som kan ha stor inverkan på sömnen och humöret. Även huggande smärta är vanligt, något som är otroligt obehagligt och har stor inverkan på vardagen. 

Vad beror tandvärken på?

Tandvärk kan uppstå på grund av flera orsaker, det vanligaste är att nerven i en tand blivit inflammerad eller infekterad. Det kan även bero på att man har skadat tanden genom att man till exempel har slagit i den eller att man varit med om en olycka. Vare sig det handlar om infektion, inflammation eller skada så är sällan tandvärk något som går över utan behandling och det är därmed bäst att söka vård så snart som möjligt för att slippa lida i onödan. Det blir ofta också lättare att åtgärda problemet om man söker hjälp i ett tidigt skede. 

Snabb och bra hjälp vid akut behov av tandvård

Genom att kontakta en tandläkare som erbjuder akuttandvård så kan tanden undersökas och behandlas, ofta inom ett dygn. På tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar hittar man en tandläkare med lång erfarenhet av att behandla akutfall. På Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål’s klinik arbetar de flexibelt och vid akut behov kan man oftast få en tid samma dag. Lokalerna är moderna och personalen jobbar alltid för att patienterna ska vara nöjda med sitt besök. Det möjliggörs genom personligt bemötande och mycket goda kunskaper inom tandvård. 

Så gå inte runt och plågas i onödan, sök hjälp idag om du lider av tandvärk eller har skadat en tand!