Begagnade lagervagnar

Vagnar till ditt kompaktlager

Vagnar till ditt kompaktlager

Glasskivor tar inte så stor plats, för de är ganska tunna, men däremot väger de en hel del. Du kan lasta dem på en särskild vagn för glas, och ha dem på ett kompaktlager. De är då lätta både att lagra och förflytta.

Behöver du sådana vagnar till ditt lager, kan du köpa dem begagnade. Det finns företag i glasbranschen som säljer begagnade lagervagnar och som kollar dem först innan de levereras vidare. Därför kan du lita på att en sådan vagn är fullgod för sin uppgift.

 

Andra skivor kan också lagras

Det behöver inte vara just glasskivor som transporteras på en begagnad lagervagn. Givetvis fungerar det lika bra med tunna träskivor eller pappskivor. Det är en praktisk hantering, för det är lätt att få in mycket material på liten plats. Man placerar dessa vagnar invid varandra, så det blir som ett lagersystem.

En sådan lagervagn är också en säker förvaring, eftersom man är angelägen om att inte tappa eller skada någon ruta. De är designade för att hålla lutande glasskivor på plats. Kontakta en lämplig leverantör i glasbranschen, så kan du få information om fler produkter och tjänster.

 

 

Olika branscher där lagervagnar behövs

Kanske har du ett glasmästeri, eller en affär, där du också kan ha nytta av en sådan vagn. Man kan lasta på exempelvis affischer, papptavlor eller liknande. Har du letat efter en sådan vagn duger det bra med en begagnad. Skulle du lite senare inte behöva den längre, kan du lätt sälja den, eftersom det finns en marknad för begagnade lagervagnar.

Det är kanske en nischad verksamhet, för folk i allmänhet känner nog inte till dessa speciella vagnar som håller stående rutor. Vagnarna måste vara mycket stabila. Dessa vagnar är dyra när de är nya, så det är väldigt bra att den som behöver dem enkelt kan hitta dem begagnade på nätet.