ford

Ford Service i Stockholm hjälper till med bilen

Ford Service i Stockholm hjälper till med bilen

Ford är ett av världens mest kända bilmärken, och samtidigt ett av världens största. Det grundades 1903 av Henry Ford i USA. Redan 1920 blev det ett globalt företag, kända för att tillverka billiga bilar men ändå av bra kvalitet vilket gjorde att fler hade råd att köpa bil. På den tiden ansågs bara de rika ha råd med bilar men Henry Ford lyckades tack vare sin tillverkning pressa ner priset på bilarna. 

Idag tillverkas Ford i flera olika länder i stället för att behöva importeras från USA. Flera av deras kända modeller inkluderar bland annat Bronco, Mustang, Escort, Mondeo, Thunderbird och Galaxy. Ibland ser bilarnas modeller lite olika ut beroende på i vilka länder de tillverkas. 

Ford står för kvalitet och trygghet

Ford tillverkar både personbilar och transportbilar. Deras utbud är väldigt stort och de erbjuder mycket prisvärda alternativ. Ford är känt för att hålla hög kvalitet och man kan därför vara trygg när man väljer en bil från Ford. De har en lång historia av att tillverka bra bilar och det finns en anledning till att de är en av de största och mest kända tillverkarna i hela världen.

 

Leasa eller köp

Om man behöver en bil finns det olika sätt att gå tillväga. Man kan köpa en ny hos en auktoriserad återförsäljare, eller så kan man köpa en begagnad. Om man bara behöver en bil under en viss period och tycker det är onödigt att köpa kan man privatleasa en bil till en specifik månadskostnad. Det här är också ett alternativ om man tycker det är för dyrt att köpa. Alla kontrakt har dock olika förmåner och löper över olika lång tid.

Vallentuna Motor erbjuder Ford Service i Stockholm där man kan köpa, leasa och få hjälp med service på bilen. Det här erbjuds till både privatpersoner och företag.